Becca après ski glød samling øjenlys kombination for ferie 2017

0 Comments

becca après ski glød aftale med kombination på mine kinder samt nars vibeke læbestift
Hvis den troede på at bruge en aftale med produkt på dine øjne freaks dig ud (tilsyneladende, det ikke freak mig ud, ha!), Bare rolig. Den nye $ 45 Becca Après Ski Glow Collection Eye Lights Kombination er officielt et øjenprodukt … selvom “skyggerne” i den har næsten den samme form formel som den faktiske becca shimmering hud perfector pulvere.

(SIDE BEMÆRK: Er jeg den eneste, der allerede bruger BECCA Shimmering Skin, der perfektioner pulvere såvel som bronzere som øjenskygge? Bare nysgerrig …)

REKLAME

Lad os tale om Brown Shadow, Baby!
Dette er en fantastisk palette. Det har syv neutrale nuancer – to af dem nye (bodaciously buttery brown ristet marshmallow såvel som hot kakao) samt fem af dem baseret på eksisterende marmeringer i BECCA langsigtet linje.

Alle føler sig lige så bløde såvel som buttery, såvel som blande lige så nemt, som Beccas full-fledged, officielle marmerter.

Jeg kan godt lide at udnytte browns (stor overraskelse) som quickie crease farver, da de ikke er yderst pigmenteret, så du kan næsten straks definere dine øjne ved at svinge et par swipes på dine låg.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Golden Brown ristet marshmallow rocker generelt min verden ideel nu. Det ser dog lidt ud som Mac Soba til mig, dog med, som, Amplificeret Golden Pearl. Samt rødbrun hot kakao ser ud som en satiny version af Mac schweizisk chokolade. Det er rødt, men det er ikke så godt rødt, hvis du forstår hvad jeg mener.

Den eneste store fangst med denne palette, såvel som det er typen af ​​en enorm fangst, er, at mange af nuancerne – de lettere, især – alle (med undtagelse af Topaz) ser ganske meget det samme på min NC 42 Hud, så hvis du er min skygge eller mørkere … det er lidt gentagne.

Jeg siger bare ‘.

Jeg tror, ​​det er en stor palette. Skyggerne er generelt narreproof, men for $ 45 er det højst sandsynligt fineste som en startkombination for nogen ny til linjen.

REKLAME

Jeg mener, at der ikke er noget, der stopper dig fra at udnytte disse skygger på dine kinder … så der er ligeledes det. Det er som om du får to til en.

Fra toppen: Moonstone, Opal, Topaz, ristet marshmallow, hot kakao, øget kvarts, perle
Iført topaz på mine låg, ristet marshmallow i min crease såvel som varm kakao på min lash line.
Jeg lugt sne …
Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *