Lørdagsurfing, 26. februar, 2022!

0 Comments

God morgen til Ya. Hvordan går din katurday så langt? Godt, jeg håber. Med uanset hvad der udfolder sig i verden i denne uge, er jeg taknemmelig for bare at have ly og føles risikofri i øjeblikket, da en masse mennesker ikke har det ideelle nu …

Jeg håber, at din mave er fuld hvor som helst du er. Jeg håber du føler dig sikker, varm såvel som indhold, såvel som jeg håber du er omgivet af folk, der bryr sig om dig såvel som som dig.

REKLAME

Jeg prøver min fineste at holde MBB-lys såvel som lyse, fordi, da jeg også kommer til voksenalderen (* Ahem *), føler alle de virkelige problemer tungere såvel som tungere, såvel som mit håb er, at MBB altid kan Vær et øjeblikkeligt husly fra de enorme vagter – en placering, der føles risikofri til bare at prydes om ting, der bringer os glæde, uanset om det er makeup, katte eller popkultur. Jeg håber du altid har det godt, når du besøger.

Men som du meget godt ved, intervenerer de ægte verdens ægte verden.

På den note, hej der igen. Åh, antagelse hvad? Denne kvinde går tilbage til Sephora i dag, da jeg lige har forsøgt på et par af de nye ting, jeg blev fået i går, såvel som de så funky … og ikke cool på en god måde.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

ILIA Utroligt serum hudfarve kiggede tungt såvel som gråagtige miljøvenlige på min hud (den farve jeg valgte var Morgat), ILIA Concealer syntes bare et strejf så godt tyk såvel som Caliray mascara nægtede at holde en lash curl .

Hmm … måske er jeg pickier end jeg brugte til at være. Alt jeg forstår er, at jeg stadig søger efter en mascara, concealer såvel som hudfarve, der synger til min sjæl.

Denne uges læsning

Og appelens influencer? Gamle egyptiske royalty!

Gwen Stefani har en ny makeup linje.

For mine gode venner med fair hudtoner er disse angiveligt de allerbedste bronzere til lettere laser, ifølge makeup-kunstnere.

Hår samt makeup-kunstnere, der arbejder på Atlanta Opera, er i centrum for en arbejdskonflikt, der kan have omfattende konsekvenser på tværs af alle brancher.

Euphoria-stil makeup er stadig en ting.

Hvordan Thierry Mugler permanent ændrede parfume verdenen.

Elsk mig nogle Firenze.

Oui.

Jeg kræver et par af denne stil.

Kærlighed, kærlighed, kærlighed.

TAP DANCING INTRO!

Enhver anden som disse videoer?

REKLAME

Vær venlig at have en fremragende resten af ​​din weekend!

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *