Lørdag Surfing, 6. januar 2018

0 Comments

Godmorgen! Hoppy Caturday! ??

Det er solrigt her i morges, takke godhed. Det ser ud til, at vi får en pause fra regnen. Jeg er på min anden kop kaffe, og koffeinen er coursing gennem mine årer og får mig til at overveje noget, jeg har overvejet hele ugen lang, den nye sæson af sort spejl på Netflix.

REKLAME

Sæson 4 er ude!

Anyway, jeg elsker showet. Det er en moderne twilight zone, hvor teknologien altid spiller en central rolle i hver historie.

Det er her, hvor udtrykket “Black Mirror” kommer fra. Ifølge Show’s Creator, Charlie Booker, “… ethvert tv, en hvilken som helst LCD, enhver iPhone, enhver iPad – noget sådan – hvis du bare stirrer på det, ser det ud som et sort spejl, og der er noget koldt og skræmmende over det, og det var sådan en passende titel for showet. ”

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hvis du sidder fast inde i dag, Marathon Black Mirror.

De fleste af episoderne tager uventede traumatiske sving, og jeg vil ikke lyve … Jeg har været mentalt arret! Der er ting, jeg ønsker, jeg kunne ikke se, lol. Meget skal gøre med den nuværende tilstand af A.I. og hvor den måtte være på vej. Alvorligt er det næsten nok til at få dig til at pakke dine tasker og gå til en fjerngård på Kauai, hvor de slet ikke har nogen internetforbindelse eller celle service.

Jeg tror, ​​jeg kunne gøre det, leve resten af ​​mit liv i LO-FI-stil og leve ud af landet. Jeg ville have aloe planter overalt og bryde af blade og smøre dem over hele min krop.

Det er et godt show, selvom du ikke er en sci-fi-fan. Jeg venter stadig på, at de laver en makeup-teknologi episode.

Åh, vent – sagde du makeup, k-dawg? Det gjorde jeg sikkert.

Hvis jeg var i en episode af Black Mirror, ville jeg have, at det skulle være i en nær fremtid, hvor jeg kunne rulle op til Walgreens på min frokostpause, tale med en holografisk A.I. Makeup Artist og 3D print en tilpasset, individualiseret læbestift …
Faktisk er vi næsten der nu. Temmelig snart vil du være i stand til at anvende russisk rød uden et spejl.

Ja, jeg ville ikke have noget imod den fremtid. Det slår bestemt en fremtid med morderrobothunde, eller at have min bevidsthed uploadet til skyen for evigheden.

Taler om teknologi, Neutrogena introducerer en Techie Attachment til iPhone kaldet SkinScanner, der lader dig scanne dit ansigt ved 30x forstørrelse for at opdage områder af dehydrering, store porer (fyr, som om jeg havde brug for teknologi til at fortælle mig det), rynker oplevelse linjer, etc.
På den ene side er jeg helt interesseret i måder at kombinere appel og teknologi til at få meget mere indsigt i ting og tilpasse løsninger, men på den anden side nej. Jeg har ikke brug for en “smart hårbørste”, der peger på alle de påståede uret, at min mane i øjeblikket begår. Tanker?

Jeg forsøger altid at finde interessante, talentfulde makeup-kunstnere at følge, og Liz Sharps arbejde har for nylig fanget mit øje. Hun er kendt for makeup, hår, specielle effekter og kropskunst, og i 2017 vandt hun titlen på makeup-kunstneren af ​​året på Australian Appeal Industry Awards.

Hvis du har fulgt Claire’s Makeup Recall, hævder købmanden nu, at deres produkter ikke består af asbest.

Storytelling sælger dufte, hvorfor parfume beskrivelser aldrig handler om lugt. Ifølge dette indlæg på sammenhængen mellem duft og hukommelse er følelserne fremkaldt af duftstoffer stærkere udløsere end den faktiske duft noterer sig selv. “Mennesker udviklede sig til at bruge duft som en overlevelsestik,” siger posten. “Selvom vores lugtesans ikke er så godt udviklet som for andre pattedyr, som hunde, har vi længe brug for vores næser til at hjælpe os med at gøre livs- eller dødsbeslutninger … Men vi har også ubevidste reaktioner på dufte, der ikke har noget at Gør med overlevelse, men med erindring på grund af den fysiske forbindelse mellem duft og hukommelse i vores hjerner. ”

Husk, da Wintertime Olympics slog skøjteløb i et livstidsbevægelsesbillede, da Tonya Harding forsøgte at ødelægge sin rival, Nancy Kerrigan? Makeup-kunstnerne, der servicerede I, Tonya ,, et nyt filmbillede, der krøniker sordid-arrangementet, genskabt de tidlige 90’ere ser ud af at dekonstruere hver eneste detalje i fotografier for nøjagtigt at fange den big banged, rød-lipped, fransk-tippet appelstil af tiden.

Af en eller anden grund minder det om … Jeg har ikke slidt neglelak i aldre (bare gå gennem en fase), men jeg er klar til at komme tilbage på toget.

Jeg kunne godt lide denne korte video på Nail Polish History …

Har du en base coat, du virkelig kan lide? Jeg forsøger at finde en ny, fordi jeg var nødt til at chuck den gamle flaske Sally Hansen Green Tea & Bamboo Statchener, jeg havde i alderen. Det fik goopy og tyk.

REKLAME

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

S.s. glad lørdag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *