Lørdag Surfing: 29. april 2017

0 Comments

Hvis vi ikke havde selskab over (Connors bedsteforældre har et playdat med fru Thang), ville jeg blive parkeret på sofaen, lege med paletter og se Midsomer mudders hele dagen LANG.

Jeg skyldes helt Jessica til dette. Hun nævnte showet på Facebook, så jeg gav det en tur, og nu er jeg lige op besat.

REKLAME

Det er et detektiv show i en landlig U.K. landsby, hvor du måske tror, ​​at den mest dramatiske ting skal ske, ville være nogen, der får et fladt cykeltæk, men NOOOO! Alle slags sordid ting churn i landsbyens seedy underbelly … folk er døende til venstre og ret til unaturlige årsager!

Det er ret langsomt paced, selvom der sker uhyggelige ting, så det er ikke forfærdeligt stressende. Jeg elsker det. Jeg så det hver nat i denne uge gemt under et tæppe med en kop sleepytime te.

Anywho, det er det, jeg binging.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

I andre nyheder … Her er nogle ting, der fangede mit makeup-lovin ‘øje i denne uge.

Søgningen efter Frida Kahlo på CVS fortsætter (på den note, jeg er citeret et par gange i dette stykke).

Er du en af ​​de mennesker, der går nødder hver gang du ser ordet “sekvens”, der er fejlagtigt brugt i stedet for “Sequins”?
Ja også mig. Men det har virkelig ikke noget at gøre med denne artikel, bortset fra det faktum, at det sandsynligvis indeholder alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om historien om palæer (ikke sekvens).

Disney købte netop en cool teknologi kaldet makeup lamper, som er slags som levende filtre til dit ansigt. De maler din hud med digitale pixels og kan tilføje makeup, skygger, lys og rynker.
Um … Disney? Kan du venligst finde ud af en måde at gøre denne ting til at fjerne rynker?!

Jeg anede ikke, at du kunne gøre dette! Tilsyneladende kan man få deres egen skræddersyede Kevyn Aucoin Sensuel hudforstærker lavet på Bergdorfs.

Lige da du troede, du så din sidste enhjørning, er her en fyr med et enhjørningsskæg.

Her er en del baggrund på de to søskende bag Colourpop og hvordan de brugte Digital Marketing til at vende mærket til en af ​​de største spillere i skønhedsbizet.

Åh, Instagram, hvad vil du tænke på næste? Marmor læbe kunst er nu en ting.

Hvis du ikke kan få nok rosenguld, vil du sandsynligvis elske Jouer’s Spring 2017-samling. Super smuk!

Langvarige skønhedsprodukter, der ikke springer? Ja, tak!

Visen Petite Pro Palette er så lækker!

Og bare hvis du savnede det, er her varerne på den lækre nye Mac Fruity Juicy Collection, den fantastiske og overkommelige Revlon ColorStay Creme Shadow (kan være en god til at holde på din liste, hvis du går til Walgreens i weekenden til Revlon BOGO 50% SALG Søndag, 30. april), nogle nye kindprodukter fra it-kosmetik og de bedste apoteker falske vipper rundt.

REKLAME

Har du selv en episk weekend, ‘K? Vær venlig at gøre noget sjovt.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *