Hvor ung er for ung til at vokse, tråd eller plukke?

0 Comments

Det hvide krus på toppen: Min overlæbe, hvis den er tilbage til sine egne enheder
Den anden dag på en Facebook-gruppe, jeg tilhører, har nogen bedt om anbefalinger til skønhedssalonvoksning til hendes skoledatter. Hun sagde, at hendes datter blev drillet og mobbet i skolen for at have kropshår.

Fra lyden af ​​det samlet jeg, at hendes datter stadig var et barn, et sted mellem 10-12.

REKLAME

GRRR! ? Det gjorde mig bare så vred. Hvorfor burde en ung piges tilstand af hårskab være et problem blandt hendes jævnaldrende? Jeg tror jeg har glemt, hvordan smålige og indebærer børn kan være.

Det er mærkeligt for mig at tro, at grundskolepiger endda ville være bekymrede over dette, men min barndom var for længe siden. Måske husker jeg verden som jeg vil have det til at være meget mere end den måde, det var, men jeg synes at huske at være meget mere interesseret i at se tegnefilm og læse den søde dal høje bøger i den alder end jeg var med kropshår .

Jeg kan ikke huske at være bekymret over kropshårfjernelse overhovedet, indtil jeg var mindst 13 … det var da jeg begyndte at barbere mine ben, som kun skete da, fordi nogen i min klasse pegede det ud en dag, da jeg havde shorts (“gjorde du Glem at barbere? “).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg blev mortified.

Jeg begyndte ikke at vokse mit øvre læbe hår eller plukke mine bryn, dog indtil college … måske skulle jeg have startet tidligere, lol. Alvorligt, hvis du ser nøje på pigerne i pigerne i min high school klasse årbog, havde halvdelen af ​​os et fint lag af fuzz på vores overlæbe, og mange (hvis ikke alle) af de piger, jeg vidste, havde naturlige browsere .

Det er en anden verden nu …

Tilbage til den Facebook-gruppe – I reaktion på den mors anbringende gav mange mennesker anbefalinger, og et par mødre sagde, at når de begyndte at tage deres børn til skønhedssaloner til voksning, threading, plukning og at få fuzz-fri, var deres børn meget lykkeligere og meget mere selvsikker, og jeg kan helt sikkert se det. Taler for mig selv, føler jeg mig meget bedre, efter at min kropshårs situation bliver sorteret ud.

Verden er et andet sted end det var tredive år siden. Eller er det? Det lader til det på nogle måder.

REKLAME

Hvad synes du? Er der sådan en ting som værende for ung til at vokse, tråd eller plukke?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *