Søndage med faner katten, makeup og charme blog maskot, vol. 650

0 Comments

Alle de katte, jeg har bistået, uanset hvad deres oprindelige oprindelse, var eller er del irsk. Vi gør St. Patrick’s Day Big i dette hus.

Det er alt på grund af El Hub. Han er en del irsk, så kattene er irske. Hvis vi havde en fisk eller en papegøje eller en hund, ville de også være en del irsk.

REKLAME

Tabs fuldt ud omfavnede denne del af hans identitet. Du ved, at han elskede enhver ferie, der involverer glæde, regnbue, guld og rigelige mængder corned beef og kål. Plus elskede han, hvordan han så i grønt, så det kunne have været en del af det. Hver eneste af hans St. Patrick’s Day outfits matchede sine øjne.

Jeg tænker på et stykke tid, at han selv mødte med en irsk accent.

Rosie.

Da vi tog Rosie ud i morges, fortalte jeg hende, at vi søgte efter guldkrukken i slutningen af ​​regnbuen, så selvfølgelig tog hun ud sit periodiske bord og kiggede op for atommassen af ​​guld.

Jeg fortalte hende, at vi også søgte efter firebladklover, og så gik hun ind i de statistiske sandsynligheder for os at finde en …

Odds var ikke gode.

REKLAME

Jeg elsker, hvordan den grønne i denne krave spiller ud af appelsinen i sin pels. Jeg tror, ​​at comboen er særligt hentning.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *